DKK 249,95

Ikke på lager

En retfærdiggjort synders erindringer og bekendelser

En retfærdiggjort synders erindringer og bekendelser er en dobbeltgængerroman, som på overfladen handler om en religiøs fanatiker, der under indflydelse af en mystisk og karismatisk ven beslutter sig for at rense Jorden for de onde, hvilket vil sige alle, der ikke deler hans religiøse overbevisning…

Bibliografiske informationer
Oversat af Hans-Jørgen Birkmose
Antal sider: 232
ISBN 978-87- 93279-60- 5
Støttet af Statens Kunstfond
James Hogg (1770-1835), skotsk digter og forfatter

Da den franske forfatter og nobelprismodtager André Gide ved et tilfælde fik fingre i James Hoggs glemte lille gyserroman fra 1824, indså han straks, at han stod med et overset mesterværk. Hans forord til 1947-udgaven blev startskuddet til en renæssance for bogen, der i dag er en international kultklassiker.

En retfærdiggjort synders erindringer og bekendelser er en dobbeltgængerroman, som på overfladen handler om en religiøs fanatiker, der under indflydelse af en mystisk og karismatisk ven beslutter sig for at rense Jorden for de onde, hvilket vil sige alle, der ikke deler hans religiøse overbevisning.

På et dybere plan kan romanen med sine forskudte tids- og fortællerperspektiver og metalitterære indslag ses som et slags missing link mellem romantikken og modernismen.

Forfatter

Gysermesterværk

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ – Bo Tao Michaëlis, Politiken

Andre udgivelser

Forlaget Hoff & Poulsen

Kristian Zahrtmanns Plads 83, 2.tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
CVR 36536748

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20 % rabat på første bogkøb

Scroll til toppen