DKK 149,95

Fortæl mig alt

Stine Bork debuterede med den vilde og vildt poetiske roman Det meste af tiden, som fik stor opmærksomhed og bl.a. fik Politikens anmelder til at skrive om en ”original sproglig frodighed og et nærmest hvileløst begær efter at nå til bunds i udforskningen af det store kærlighedstab … Når Stine Bork Kristensens sprog er skarpt og uden slinger, slår det som lussinger, der synger i kraniet længe efter.”
I sin nye digtsamling, som er hendes tredje, er Stine Bork i en vis forstand mere stilfærdig og ligefrem, men endnu mere sprogligt suveræn. Billederne og sammenligningerne er ofte så præcise og geniale, at de føles indlysende som åbenbaringer.
Indholdsmæssigt er digtene på en gang mirakuløst enkle og smækfulde af komplekst følelsesliv. Omdrejningspunktet er forholdet til et du, og sjældent har det modsætningsfyldte i et kærlighedsforhold været skrevet så smukt, pinefuldt og humoristisk frem. Det er suverænt.

Bibliografiske informationer
Antal sider: 64
ISBN 978-87-94346-05-4
Støttet af Statens Kunstfond
Stine Bork debuterede i 2009 med romanen “Det meste af tiden” og har siden skrevet digtsamlingerne “Begynd mig”, “Digtet er en kriminalroman” og “Fortæl mig alt”.

Andre udgivelser

Forlaget Hoff & Poulsen

Kristian Zahrtmanns Plads 83, 2.tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
CVR 36536748

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20 % rabat på første bogkøb

Scroll til toppen