Iskoldt had

Under den værste snestorm i mands minde bliver en FBI-agent skudt i sin bil. Det står hurtigt klart, at han er blevet dræbt af en snigskytte, men det er umuligt at afgøre, hvor skuddet kom fra. Indsatsleder Brett Kehoe indser, at han har brug for hjælp og tilkalder den tidligere FBI-agent Lucas Page. Lucas Page forlod FBI efter en tragisk hændelse, som kostede ham et ben, en arm, et øje og lysten til at fortsætte. Nu er der igen bud efter hans næsten overjordiske evner til at afl æse et gerningssted og beregne vinkler og afstande i hovedet. Han kan meget vel være den eneste, som kan fi nde snigskyttens rede. Lucas Page har bestemt ikke lyst til at hjælpe FBI, men ofret er hans tidligere partner.
Mordet skal vise sig kun at være det første i en serie af minutiøst planlagte og spektakulært udførte drab under de værst tænkelige vejrforhold. De har tilsyneladende ingen sammenhæng ud over det faktum, at alle ofrene er ordenshåndhævere. Den ukendte snigmorder er hele tiden et skridt foran, og snart er også Lucas Pages familie i sigtekornet.

Bibliografiske informationer
Oversat af Ulla Lauridsen
Antal sider: 400
ISBN 9788793279667
Robert Pobi har fisket efter hvide hajer ud for Montauk, jagtet prærieulve i en sandbuggy i Mojaveørkenen og udforsket dybe, underjordiske huler i det tidligere Jugoslavien, og han har en lang karriere som antikvitetshandler bag sig. I dag er han international bestsellerforfatter bosiddende i Montreal i Canada. Hans bøger er udkommet i 25 lande. Han nyder stor succes med serien om tidligere FBI-agent Lucas Page, hvoraf de to første bind nu foreligger på dansk: “Iskoldt had” og “Under pres”.

Andre udgivelser

Forlaget Hoff & Poulsen

Kristian Zahrtmanns Plads 83, 2.tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
CVR 36536748

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20 % rabat på første bogkøb

Scroll til toppen