DKK 249,95

Onde piger

En sommermorgen i 1986 mødes to elleveårige piger for første gang. Ved dagens afslutning står de anklaget for en frygtelig forbrydelse.

Bibliografiske informationer
Antal sider: 427
ISBN 9788793279612
Støttet af Statens Kunstfond
Alex Marwood er et pseudonym for journalisten og forfatteren Serena Mackesy og det navn, hun bruger, når hun skriver kriminalromaner.

En sommermorgen i 1986 mødes to elleveårige piger for første gang. Ved dagens afslutning står de anklaget for en frygtelig forbrydelse.

Femogtyve år senere rammes en lille ferieby på den engelske sydkyst af en række mord og bestialske overfald på unge kvinder. Journalisten Kirsty Lindsay rapporterer fra stedet, og hendes undersøgelser bringer hende i kontakt med Amber Gordon, der arbejder som rengøringskone i det lokale tivoli.

Det er første gang, Kirsty og Amber ser hinanden, siden den skæbnesvangre dag for så mange år siden. De lever nye liv med mænd og børn, som intet ved. Men nu er det hele truet: For mens jagten i badebyen går ind for at afsløre en morder, stiger de to kvinders frygt for selv at blive afsløret. Afsløret som de to børn, der engang af hele pressen blev udråbt som ondskaben selv.

En fascinerende historie

Jyllands Posten

Andre udgivelser

Forlaget Hoff & Poulsen

Kristian Zahrtmanns Plads 83, 2.tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
CVR 36536748

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20 % rabat på første bogkøb

Scroll til toppen